AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanağın şiştiğini görmek

Kahve falında yanağın şiştiğini görmek

Kahve falında yanağın şiştiğini görmek duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, eşi ile problemler yaşayacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanağın şiştiğini gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı değerlendirirken sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında şişmiş yanak görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanağını şiş görmek sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında şiş yanak görmek rakiplerini yeneceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yanakta şişlik görmek hayır dualarına nail olacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında yanağın şiştiğini görmek zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında yanağının şiştiğini görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına işarettir.

Kahve falında birinin yanağından öptüğünü görmek kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine alamet eder.

Kahve falında yanaktan öpüşmek zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir