AnaSayfa / Genel / Kahve falında şiş yanak görmek

Kahve falında şiş yanak görmek

Kahve falında şiş yanak görmek kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şiş yanak gördüyseniz:

  • Bazı konuları detaylı ele almanız küçük şeyleri idare etmeye çalışmak yerine, dikkatinizi bekleyen önemli konuları görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında yanağın şiştiğini görmek sağlığının da yerine geleceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şişmiş yanak görmek yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında yanağını şiş görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şiş yanak görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında yanağının şiştiğini görmek yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yanakta şişlik görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini yanağından ısırmak yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına delalettir.

Kahve falında ünlü birini yanağından öpmek geçimini daha rahat sağlayacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir