AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanağının şiştiğini görmek

Kahve falında yanağının şiştiğini görmek

Kahve falında yanağının şiştiğini görmek gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, kasasının ağırlaşacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında yanağının şiştiğini gördüyseniz:

  • Ortak girişimleriniz yeni maddi kazanımlara neden olabilir.

Kahve falında yanağını şiş görmek aksine işe neredeyse köstek olacağına, isminden sıkça söz ettireceğine inanılır.

Kahve falında yanağın şiştiğini görmek ortak bir noktada bulaşamayacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanakta şişlik görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanağının şiştiğini görmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında şişmiş yanak görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine delalet eder.

Kahve falında şiş yanak görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilisini yanağından öpmek onları okula göndereceğine, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin yanağını okşamak endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir