AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanaktan ısırmak

Kahve falında yanaktan ısırmak

Kahve falında yanaktan ısırmak günden güne kazancının artacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanaktan ısırmak gördüyseniz:

  • Evinizde veya çevrenizde düzenlemeler yapabilirsiniz.

Kahve falında yanağını ısırmak hayırlı ve güzel haberler alacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında yanaktan ısırmak çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanak ısırmak bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, eşinden yana huzurlu olacağına delalet eder.

Kahve falında birini yanağından ısırmak tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin yanağını okşadığını görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek işinize ve hanenize bereket geleceğine, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilini yanağından öpmek başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında birinin seni yanağından öptüğünü görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir