AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini yanaklarından öpmek

Kahve falında birini yanaklarından öpmek

Kahve falında birini yanaklarından öpmek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, yeni denemelerde bulunacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini yanaklarından öpmek gördüyseniz:

  • Kararsız olmanız aleyhinize durumlara yol açabilir.

Kahve falında yanaklarından öpmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına işarettir.

Kahve falında yanaktan öpmek mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine alamet eder.

Kahve falında kızı yanaktan öpmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızı yanağından öpmek eksiği kendinde bulacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanağından öpmek elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını yanağından öpmek kudret ve hidayet sahibi olacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisini yanaktan öpmek kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine yorulur.

Kahve falında erkek arkadaşını yanaktan öpmek bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir