AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini yanağından öpmek

Kahve falında eşini yanağından öpmek

Kahve falında eşini yanağından öpmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, prestij kazanacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşini yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Hassasiyet kazanan konularda daha esnek davranmanız gerekebilir.

Kahve falında eşini yanaktan öpmek geçim zorluğundan kurtulacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına inanılır.

Kahve falında eşini yanağından öpmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında yanaktan birini öpmek başarının adım adım yaklaşacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını yanaktan öpmek büyük işlere imza atacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına inanılır.

Kahve falında erkeği yanaktan öpmek dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilini yanağından öpmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin yanağından öpmek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeği yanağından öpmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir