AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü birini yanağından öpmek

Kahve falında ünlü birini yanağından öpmek

Kahve falında ünlü birini yanağından öpmek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, iş kaybı yaşayacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü birini yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmak zor olabilir.

Kahve falında ünlü birini yanağından öpmek yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilini yanaktan öpmek kafasının sakinleşeceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine delalettir.

Kahve falında yanaklardan öpmek aydınlık bir yola çıkılacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi yanaktan öpmek fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kızı yanağından öpmek itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeği yanağından öpmek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında babayı yanaktan öpmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin insanı yanağından öpmek yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, makbul olan mallara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir