AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadını yanağından öpmek

Kahve falında bir kadını yanağından öpmek

Kahve falında bir kadını yanağından öpmek maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, keyfin bozulacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadını yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde, aile meselelerinizde veya iş hayatınızda bazı güçlüklerle karşılaşabilirsiniz.İnsanlarla sürtüşme meylindesiniz.

Kahve falında bir kadını yanağından öpmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına delalettir.

Kahve falında kadını yanağından öpmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilini yanağından öpmek sayılacağına ve sevileceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızı yanağından öpmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilini yanağından öpmek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızı yanaktan öpmek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına işarettir.

Kahve falında bi erkeği yanaktan öpmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kızı yanağından öpmek Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir