AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babayı yanağından öpmek

Kahve falında ölmüş babayı yanağından öpmek

Kahve falında ölmüş babayı yanağından öpmek işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Hemen öyle mahkemelik olma durumlarını da düşünmeyin.

Kahve falında ölmüş babayı yanağından öpmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babayı yanaktan öpmek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sevgilisini yanağından öpmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyü yanaklarından öpmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında birini yanaklarından öpmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bi erkeği yanaktan öpmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşını yanağından öpmek yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, işlerin eski haline döneceğine tabir olunur.

Kahve falında yanaklarından öpmek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir