AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanakta leke görmek

Kahve falında yanakta leke görmek

Kahve falında yanakta leke görmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine delalet eder.

Kahve falında yanakta leke gördüyseniz:

  • Sözlerinde durmayan, verilen görevleri yerine getirebilecek kapasitede olmayan veya üzerine düşeni yapmayan kişiler ilişkilerinizi gözden geçirmenize neden olabilir.

Kahve falında yanakta leke görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi yanağından öpmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinin yanağını sıkmak rekabet edebilme gücünün artacağına, para sıkıntısının olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanakta öpmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında kızı yanağından öpmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, büyük problemler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını yanağından öpmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeği yanaklarından öpmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin seni yanağından öptüğünü görmek daima secde ve şükür edeceğine, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir