AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin yanağını sıkmak

Kahve falında sevdiğinin yanağını sıkmak

Kahve falında sevdiğinin yanağını sıkmak yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin yanağını sıkmak gördüyseniz:

  • Yeni iş teklifleri almanız da ihtimal dahilindedir.

Kahve falında sevdiğinin yanağını sıkmak hanesine bolluk geleceğine, üzüleceğine, pişman olacağına inanılır.

Kahve falında yanak sıkmak iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına delalet eder.

Kahve falında yanağını sıkmak gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yanağını sıkmak kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yanakları sıkmak parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, kazancın daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında yanaklarını sıkmak sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin yanağından öpmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, bol kazançlı günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir