AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanaklarını sıkmak

Kahve falında yanaklarını sıkmak

Kahve falında yanaklarını sıkmak yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yanaklarını sıkmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik kanallardan fırsatlar elde edilebilir.

Kahve falında birinin yanağını sıkmak elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin yanağını sıkmak çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında yanak sıkmak en karanlık zamanında elinden tutacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yanaklarını sıkmak mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına delalettir.

Kahve falında yanağını sıkmak itibar, makam ve söz sahibi olacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine yorulur.

Kahve falında yanakları sıkmak ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine inanılır.

Kahve falında yanaktan ısırılmak çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini yanağından öpmek sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir