AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanağını sıkmak

Kahve falında yanağını sıkmak

Kahve falında yanağını sıkmak iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında yanağını sıkmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı da ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında yanakları sıkmak hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yanağını sıkmak hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yanak sıkmak aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin yanağını sıkmak aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine delalet eder.

Kahve falında yanağını sıkmak hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında yanaklarını sıkmak ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını yanağından öpmek onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında bi erkeği yanaktan öpmek kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir