AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanakları sıkmak

Kahve falında yanakları sıkmak

Kahve falında yanakları sıkmak üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, hayırlı haberler alınacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  delalettir.

Kahve falında yanakları sıkmak gördüyseniz:

  • Sağlık açısından kronikleşmiş bazı fiziksel problemleriniz olabilir.

Kahve falında birinin yanağını sıkmak sıkıntı dolu günler yaşanacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında yanaklarını sıkmak sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yanak sıkmak dik durmaya çalışacağına, iş hayatında başarılı olmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında yanakları sıkmak bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanağını sıkmak maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, yokluk içine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin yanağını sıkmak dargınların da yeniden bir araya geleceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında bir erkeği yanaklarından öpmek güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, ilişkiye huzurun geleceğine alamet eder.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir