AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanaktan ısırılmak

Kahve falında yanaktan ısırılmak

Kahve falında yanaktan ısırılmak kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, her şeyin yolunda gideceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine alamet eder.

Kahve falında yanaktan ısırılmak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz kimseler misafir olarak gelebilirler.

Kahve falında yanağının ısırıldığını görmek çekilen zahmetin sona ereceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına alamet eder.

Kahve falında yanağından ısırılmak kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanaktan ısırılmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yanağına dokunmak rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini yanaktan öpmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanakta göz görmek kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine işarettir.

Kahve falında şişmiş yanak görmek sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanakları kırmızı görmek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir