AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanak sıkmak

Kahve falında yanak sıkmak

Kahve falında yanak sıkmak kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, hasta olacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, hükmünün geçmeyeceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yanak sıkmak gördüyseniz:

  • Artan bilgi akışı veya yeni bilgiler edinme gereksinimi ön plana çıkıyor.

Kahve falında yanakları sıkmak sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yanaklarını sıkmak çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin yanağını sıkmak kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yanağını sıkmak büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanak sıkmak daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanağını sıkmak kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına inanılır.

Kahve falında yanakta öpmek doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi yanağından öptüğünü görmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir