AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yanağını sıkmak

Kahve falında birinin yanağını sıkmak

Kahve falında birinin yanağını sıkmak emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, iş hayatında iniş yaşanacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yanağını sıkmak gördüyseniz:

  • Bir çok konuda gereksiz endişelendiğinizi anlayarak ferahlayabilirsiniz.

Kahve falında yanak sıkmak kişinin muradına ereceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinin yanağını sıkmak ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında yanaklarını sıkmak hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanakları sıkmak yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına delalettir.

Kahve falında yanağını sıkmak özellikle para konusunda şansının açılacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına yorulur.

Kahve falında birinin yanağını sıkmak parasal olarak bir kriz yaşanacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanakta kan görmek beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin yanağına dokunmak bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir