AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeği yanaktan öpmek

Kahve falında erkeği yanaktan öpmek

Kahve falında erkeği yanaktan öpmek hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına delalet eder.

Kahve falında erkeği yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • Etkilemek istediğiniz kişiler varsa, daha az konuşmalı daha çok şey yapmalısınız.

Kahve falında bi erkeği yanaktan öpmek çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, şöhretli biri olunacağına delalettir.

Kahve falında bir erkeği yanağından öpmek borçlarını ödeyip kurtulacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeği yanaklarından öpmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında erkeği yanaktan öpmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Kahve falında erkek arkadaşını yanaktan öpmek zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında erkek arkadaşını yanağından öpmek isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, evlerine dünürcü geleceğine delalet eder.

Kahve falında erkeği yanağından öpmek edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kızı yanağından öpmek bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, zorlukların ve kavgaların biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir