AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanak öpmek

Kahve falında yanak öpmek

Kahve falında yanak öpmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine alamet eder.

Kahve falında yanak öpmek gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda aşırı tehlikeler karşısında değilsiniz.

Kahve falında bir kızı yanağından öpmek esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşını yanaktan öpmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi yanaktan öpmek gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, isteklerinin erteleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını yanağından öpmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanı yanağından öpmek yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına tabir olunur.

Kahve falında birini yanaktan öpmek kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini yanaklarından öpmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, ev içinde mutluluğun artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızın yanağından öpmek borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir