AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanak yalamak

Kahve falında yanak yalamak

Kahve falında yanak yalamak arabalara ve topraklara sahip olacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında yanak yalamak gördüyseniz:

  • Hatırlayın, başka taraflarda işler kötü giderken insanın her zaman yaslanabileceği sağlam duvar, yakın dostlarıdır.

Kahve falında yanak yalamak sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine işarettir.

Kahve falında köpeğin elini yaladığını görmek onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine yorulur.

Kahve falında başkasının parmağını yalamak çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine inanılır.

Kahve falında erkek cinsiyet organı yalamak çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine işarettir.

Kahve falında ayak parmağı yalamak bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında parmaklarını yalamak ona emek vereceğine, aileye büyük bir ev alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında atın yaladığını görmek kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rahim yalamak kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir