AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın yaladığını görmek

Kahve falında atın yaladığını görmek

Kahve falında atın yaladığını görmek eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, iç huzurunun yerinde olacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine delalettir.

Kahve falında atın yaladığını gördüyseniz:

  • Ev kiralama, kiracı ya da ev arkadaşı bulma, ev alım satımı, dekorasyonu ya da tadilatı türünde gelişmelerle veya ailenizi ilgilendiren konularla uğraşabilirsiniz.

Kahve falında atın yaladığını görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine delalettir.

Kahve falında kedinin yaladığını görmek daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçak yalamak göğüs germek zorunda kalınacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toz şeker yalamak kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına işaret eder.

Kahve falında kadın uzvu yalamak iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ineğin yaladığını görmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir şey yalamak yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına işarettir.

Kahve falında erkek uzvu yalamak sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir