AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi yanağından öptüğünü görmek

Kahve falında eski sevgiliyi yanağından öptüğünü görmek

Kahve falında eski sevgiliyi yanağından öptüğünü görmek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, ticaret ehli kimse olacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, yeni işlere gireceğine, isteklerin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi yanağından öptüğünü gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya maddi başlıklı konuları ilgilendiren şeylerde gereken desteğe sahipsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi yanaktan öpmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yanağını okşamak hayatına bakacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi yanağından öptüğünü görmek hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yanağından öpmek bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi yanağından öpmek dertlerinin artacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini yanağından öpmek falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgili tarafından yanaktan öpülmek anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine işarettir.

Kahve falında sevgilini yanağından öpmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir