AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanak sevmek

Kahve falında yanak sevmek

Kahve falında yanak sevmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına yorulur.

Kahve falında yanak sevmek gördüyseniz:

  • Kendinizi tahatça ortaya koyun.

Kahve falında yanak sevmek tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanı yanağından öpmek günlerini hastanede geçireceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin yanağından öpmek sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin yanağına dokunmak çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin yanağından öptüğünü görmek nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı yanaktan öpmek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi yanağından öpmek sıkıntılarının biteceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişiyi yanağından öpmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, günahkâr olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir