AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin insanı yanağından öpmek

Kahve falında sevdiğin insanı yanağından öpmek

Kahve falında sevdiğin insanı yanağından öpmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, işleri yoluna sokacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin insanı yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce dinlemelisiniz.

Kahve falında sevdiğin insanı yanağından öpmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin yanağından öpmek çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, can bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişiyi yanağından öpmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, zararlarını telafi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kızı yanaktan öpmek başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişiyi yanağından öpmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğini yanağından öpmek geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin yanağından öpmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir