AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişiyi yanağından öpmek

Kahve falında sevdiği kişiyi yanağından öpmek

Kahve falında sevdiği kişiyi yanağından öpmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, fal sahibinin elinin darlaşacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin davranışlarının arkasındaki asıl nedenleri araştırmalısınız.

Kahve falında sevdiğin kişiyi yanağından öpmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi yanağından öpmek hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, kötü karakterli bir kadına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişinin yanağından öpmek hayallerinin suya düşeceğine, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek makamından olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğini yanağından öpmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, tatil ya da dünya turuna çıkacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kızı yanağından öpmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin insanı yanağından öpmek yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir