AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyi yanağından öpmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi yanağından öpmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi yanağından öpmek kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, birçok işin birlikte yapılacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Aklınızı serbest bırakarak olasılıkları daha iyi değerlendirebilir veya bilgi edinmenizi sağlayacak toplantılar yapabilirsiniz.

Kahve falında sevdiği kişiyi yanağından öpmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin yanağından öpmek çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin yolundan çıkacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişiyi yanağından öpmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, eğlenceli günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı yanağından öpmek büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin yanağından öpmek büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kızı yanaktan öpmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir