AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin yanağından öptüğünü görmek

Kahve falında sevdiğinin yanağından öptüğünü görmek

Kahve falında sevdiğinin yanağından öptüğünü görmek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, alım gücünün artmasına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin yanağından öptüğünü gördüyseniz:

  • Hayatınızda yaşam tarzınıza faydası olacak değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında sevdiğin kızı yanaktan öpmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini yanağından öpmek hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin yanağını okşamak zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin yanağından öptüğünü görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin yanağına dokunmak çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin yanağından öpmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi yanağından öpmek sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, kolaylığa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yanak sevmek iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir