AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini yanaktan öpmek

Kahve falında birini yanaktan öpmek

Kahve falında birini yanaktan öpmek gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, dönülmez yollara gireceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • Doğru tavır almanız durumunda her şey istendiği gibi sonuçlanabilir veya istekleriniz gerçek olabilir.

Kahve falında ölmüş birinin yanağından öpmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek yetkili bir göreve atanacağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek arkadaşını yanağından öpmek hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı yanağından öpmek Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin yanağından öpmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeği yanağından öpmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek geniş rızık elde edeceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi yanağından öpmek çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, mal ve para biriktireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir