AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşını yanaktan öpmek

Kahve falında erkek arkadaşını yanaktan öpmek

Kahve falında erkek arkadaşını yanaktan öpmek eksiği kendinde bulacağına, fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşını yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • İnsanlardan hemen etkilenebiliyorsunuz.

Kahve falında erkek arkadaşını yanağından öpmek onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine inanılır.

Kahve falında erkek arkadaşını yanaktan öpmek arif kimselerden sayılacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını yanağından öpmek büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını yanaktan öpmek aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bi erkeği yanaktan öpmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeği yanaktan öpmek malının ve gelirinin çoğalacağına, kafasının boşalacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeği yanağından öpmek aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkeği yanaklarından öpmek yaralarına da merhem olacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir