AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanak ısırmak

Kahve falında yanak ısırmak

Kahve falında yanak ısırmak saygınlık elde edeceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, isteklerini yerine geleceğine, umutsuz olacağına, üzüleceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, iyilik görüleceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanak ısırmak gördüyseniz:

  • Seyahatler veya keyifli aktivitelerle ilgilenme arzunuz artıyor.

Kahve falında yanak ısırmak hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına inanılır.

Kahve falında yanağını ısırmak manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında yanaktan ısırmak kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini yanağından ısırmak hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşını yanaktan öpmek oldukça uzun bir yolculuğa, sağlığının kötüye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkeği yanaklarından öpmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında tek yanaktan öpmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi yanağından öpmek işlerinin hafifleyeceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir