AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini yanağından ısırmak

Kahve falında birini yanağından ısırmak

Kahve falında birini yanağından ısırmak kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini yanağından ısırmak gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları şimdiye kadar karşılaştıklarınızdan daha büyük bir şeyi içeriyor olabilir.

Kahve falında yanaktan ısırmak kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında yanak ısırmak ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanağını ısırmak sorunlarını halletmeyi bileceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini yanağından ısırmak kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkek tarafından yanağından öpülmek zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin yanağından öpmek bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğini yanağından öpmek sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını yanaktan öpmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir