AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanağını ısırmak

Kahve falında yanağını ısırmak

Kahve falında yanağını ısırmak kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, kişinin rahat nefes alacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanağını ısırmak gördüyseniz:

  • En ufak şeyi dahi büyütmeye devam etmeniz durumunda, stratejik anlamda çok büyük hatalar yapma riskiniz artabilir.

Kahve falında yanaktan ısırmak sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, mutluluğunun zedeleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini yanağından ısırmak kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, varını yoğunu kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yanak ısırmak dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına işaret eder.

Kahve falında yanağını ısırmak bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında erkek arkadaşını yanağından öpmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına yorulur.

Kahve falında birini yanağından öpmek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanağını okşamak kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına inanılır.

Kahve falında sol yanaktan öpülmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir