AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkası tarafından yanaktan öpülmek

Kahve falında başkası tarafından yanaktan öpülmek

Kahve falında başkası tarafından yanaktan öpülmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, masa başı bir işe gireceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına delalettir.

Kahve falında başkası tarafından yanaktan öpülmek gördüyseniz:

  • Kendinizi her zamankinden daha fazla görünür kılabilirsiniz.

Kahve falında başkası tarafından yanaktan öpülmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına işarettir.

Kahve falında bir erkek tarafından yanağından öpülmek tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkek tarafından yanaktan öpülmek isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında erkek tarafından yanaktan öpülmek asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgili tarafından yanaktan öpülmek başına çok güzel olaylar geleceğine, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına tabir olunur.

Kahve falında biri tarafından yanağından öpülmek saygının ve iletişimin bozulacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın birini yanaktan öpmek kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir