AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşını yanağından öpmek

Kahve falında erkek arkadaşını yanağından öpmek

Kahve falında erkek arkadaşını yanağından öpmek atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, mutluluğu yakalayacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek arkadaşını yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Mantık herşey demek değildir.

Kahve falında erkek arkadaşını yanağından öpmek zor ve stresli günler geçireceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına yorulur.

Kahve falında erkek arkadaşını yanaktan öpmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını yanaktan öpmek dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşını yanağından öpmek maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, fakirlerin zenginleşeceğine delalet eder.

Kahve falında erkeği yanağından öpmek azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkeği yanağından öpmek endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, kusurların ve günahların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında bi erkeği yanaktan öpmek hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına delalettir.

Kahve falında erkeği yanaktan öpmek yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, bereketin ve verimin geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir