AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol yanaktan öpülmek

Kahve falında sol yanaktan öpülmek

Kahve falında sol yanaktan öpülmek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, rahatsızlık duyulacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında sol yanaktan öpülmek gördüyseniz:

  • Yıldızların üzerinizdeki etkileri nedeniyle insanlarla sürtüşmeye girme eğilimindesiniz.

Kahve falında sol yanaktan öpülmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında sol baş parmak iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sol elinde yara görmek mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sol el görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine inanılır.

Kahve falında sol elle yazı yazmak huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sol parmakta gümüş yüzük görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sol eli görmek zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, tüm arzularının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında solmuş çiçek almak daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir