AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yanağından öptüğünü görmek

Kahve falında birinin yanağından öptüğünü görmek

Kahve falında birinin yanağından öptüğünü görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında birinin yanağından öptüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yapmış ya da yapmak üzere oldukları hataları gösterme eğiliminde olablirsiniz.

Kahve falında tek yanaktan öpmek gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına delalettir.

Kahve falında yanağını delik görmek onu borçtan kurtaracağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında yanak ısırmak zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin yanağından öpmek çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine işarettir.

Kahve falında erkek arkadaşını yanaktan öpmek daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında birinin yanağından öptüğünü görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, masrafların altında kalacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilini yanağından öpmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir