AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanaktan öpüşmek

Kahve falında yanaktan öpüşmek

Kahve falında yanaktan öpüşmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında yanaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Denenmiş, alışılmış, gerçekçi görünen veya çoktan biçimlendirilmiş olaylar, işler veya girişimler işe yaramıyorsa, daha farklı şeylere açık olmanın zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında yanağına dokunmak sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında yanak okşamak endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanak yanağa olmak çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, hayaline kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birini yanaktan öpmek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanakları kırmızı görmek falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında yanakta delik görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, bunu şeref sayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili tarafından yanaktan öpülmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi yanağından öpmek çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir