AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişinin yanağından öpmek

Kahve falında sevdiğin kişinin yanağından öpmek

Kahve falında sevdiğin kişinin yanağından öpmek rakiplerin oyununa gelineceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Herhangi bir tepki vermeniz gerekmiyor.

Kahve falında sevdiği kişiyi yanağından öpmek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin yanağından öpmek sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi yanağından öpmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin yanağından öpmek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin insanı yanağından öpmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kızı yanağından öpmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, rakiplerine karşı fark atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir