AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı yanak görmek

Kahve falında kırmızı yanak görmek

Kahve falında kırmızı yanak görmek işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı yanak gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen ya da bazı tutumlarınızı yanlış anlayarak size kızan birisi ortalığı karıştırabilir.

Kahve falında yanaklarını kırmızı görmek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanakları kırmızı görmek ele güne muhtaç olacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı yanaklı bebek görmek böylece geçim derdinin baş göstereceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı yanak görmek şansın ve bahtın da açılacağına, başarılarının bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanak ısırmak manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında yanak sıkmak küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yanağını sıkmak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanağına dokunmak gerçeklere yüz çevrileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir