AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanakta gamze görmek

Kahve falında yanakta gamze görmek

Kahve falında yanakta gamze görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, hevesinin kursağında kalacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanakta gamze gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar sizi sınırlandırıyor olabilir.

Kahve falında yanağında gamze görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanakta gamze görmek sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanağında gamze olduğunu görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine yorulur.

Kahve falında kendi yanağında gamze görmek mallarının eksileceğine, mutlu bir evliliğe delalet eder.

Kahve falında gamzeli birini görmek büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi yüzünde gamze görmek sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, sevinç dolu haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gamzeli bebek görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında çenede gamze görmek büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir