AnaSayfa / Genel / Kahve falında paraşütle atlayanları görmek

Kahve falında paraşütle atlayanları görmek

Kahve falında paraşütle atlayanları görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında paraşütle atlayanları gördüyseniz:

  • Size engel olan kişi ya da durumların ortadan kalktıklarını görebileceksiniz.

Kahve falında paraşütle atlayan görmek bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında paraşütle atlayanları görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında paraşütle atlayan birini görmek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçan paraşüt görmek böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yamaç paraşütüne binmek sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz paraşüt görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında paraşütle denize atlamak hem moral hem de çareler bulacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında paraşütle düşmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir