AnaSayfa / Genel / Kahve falında yamaç paraşütle uçmak

Kahve falında yamaç paraşütle uçmak

Kahve falında yamaç paraşütle uçmak beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, yaptığı hataları düzelteceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yamaç paraşütle uçmak gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı olayların netleşmeye başladığını görebilirsiniz.

Kahve falında yamaç paraşütle uçmak onlardan iyilik ve yardım göreceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında yamaç paraşütüne binmek dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalettir.

Kahve falında paraşütle uçmak huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına delalettir.

Kahve falında yüksekten paraşütle atlamak çok sevileceğine, nefsini terbiye etmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında paraşütle denize atlamak çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına işaret eder.

Kahve falında paraşütle atlayan görmek maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına inanılır.

Kahve falında paraşütle düşmek başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında paraşütle denizin üstünde uçtuğunu görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir