AnaSayfa / Genel / Kahve falında yalan yere yemin etmek

Kahve falında yalan yere yemin etmek

Kahve falında yalan yere yemin etmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, vefalı bir insan olacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına delalet eder.

Kahve falında yalan yere yemin etmek gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar sonsuz seçenekler vaat ediyor olabilir.

Kahve falında yalan yere yemin etmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına alamet eder.

Kahve falında kuran üstüne yemin etmek huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurana el basıp yemin etmek çok mutlu olunacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına delalet eder.

Kahve falında yeminini bozmak hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, kısmetinin artacağına delalettir.

Kahve falında kuranın üstüne yemin etmek işle ilgili inzivaya çekileceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine delalettir.

Kahve falında birine yemin ettirmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeminini bozduğunu görmek iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında kurana yemin etmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir