AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran üstüne yemin etmek

Kahve falında kuran üstüne yemin etmek

Kahve falında kuran üstüne yemin etmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, işi ile gündeme geleceğine, zorluklarının biteceğine, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, sevilen bir kişi olunacağına, hep yerinde sayacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına delalettir.

Kahve falında kuran üstüne yemin etmek gördüyseniz:

  • ortaklıklara girebilir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında kuran üstüne yemin etmek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine işarettir.

Kahve falında kuranın üstüne yemin etmek bunların devlet kapılarından geçeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine alamet eder.

Kahve falında kurana el basmak yemin etmek fikirlerinin çatışacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kurana yemin ettirmek kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, böylece yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında kuranı kerime yemin etmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına işarettir.

Kahve falında kurana el basarak yemin etmek her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, kararlarına saygı duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurana yemin etmek tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, eksiklerinin farkına varacağına işaret eder.

Kahve falında kuran üzerine yemin etmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir