AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeminini bozmak

Kahve falında yeminini bozmak

Kahve falında yeminini bozmak anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında yeminini bozmak gördüyseniz:

  • Yatırım amaçlı bir girişiminiz nedeniyle zarara uğrayabilirsiniz.

Kahve falında yemin bozmak ağız tadının yerine geleceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeminini bozduğunu görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeminini bozmak kendisine yeni uğraşlar bulacağına, gelişeceğine inanılır.

Kahve falında kurana el basarak yemin etmek psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına delalettir.

Kahve falında yemin etmek hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek üzerine yemin etmek evinin geçiminin zorlaşacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kuranın üzerine yemin etmek sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında kuranla yemin etmek büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir