AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaktan kurşunlanmak

Kahve falında bacaktan kurşunlanmak

Kahve falında bacaktan kurşunlanmak üzerindeki yükten kurtulacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine, helal rızık elde edeceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, birikim yapacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine delalet eder.

Kahve falında bacaktan kurşunlanmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ani bir değişiklik söz konusu olabilir.

Kahve falında kurşunla bacağından vurulmak esenliğe kavuşacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine işaret eder.

Kahve falında bacağında kurşun görmek çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacaktan kurşunlanmak eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bacağından kurşun yemek yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, yeni yollara girileceğine inanılır.

Kahve falında bacaktan kurşun çıkarmak yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Kahve falında bacağına kurşun yemek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kurşunla yaralanmak kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine işaret eder.

Kahve falında domuza kurşun atmak kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir