AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuza kurşun atmak

Kahve falında domuza kurşun atmak

Kahve falında domuza kurşun atmak kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, güzel huylarını terk edeceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında domuza kurşun atmak gördüyseniz:

  • Uzun veya kısa yolculuklara çıkma istekleriniz olabilir.

Kahve falında domuza kurşun atmak desteksiz kalacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabancayla kurşun atmak eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına yorulur.

Kahve falında silahla kurşun atmak borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında domuza taş atmak gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında domuza tekme atmak kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında domuz etini atmak üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına yorulur.

Kahve falında kurşun yağmuru görmek sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında karnına kurşun yemek tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir