AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaktan kurşun çıkarmak

Kahve falında bacaktan kurşun çıkarmak

Kahve falında bacaktan kurşun çıkarmak hiçbir şey yapmak istemez olacağına, gelirinin çoğalacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine tabir olunur.

Kahve falında bacaktan kurşun çıkarmak gördüyseniz:

  • Davetlere katılmanız durumunda belli ilişkilerinizi güçlendirmek veya yeni ilişkiler geliştirmek için fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında bacaktan kurşun çıkarmak çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına yorulur.

Kahve falında bacaktan kurşunlanmak hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine alamet eder.

Kahve falında kurşunla bacağından vurulmak sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacağına kurşun yemek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, yeteneklerini geliştirmeye tabir olunur.

Kahve falında bacağından kurşun yemek hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine alamet eder.

Kahve falında bacağında kurşun görmek yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine yorulur.

Kahve falında vücudundan kurşun çıkarmak külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, yeni malların alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kurşun çıkarmak parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir