AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağına kurşun yemek

Kahve falında bacağına kurşun yemek

Kahve falında bacağına kurşun yemek dolayısıyla işlerin bozulacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında bacağına kurşun yemek gördüyseniz:

  • Umulmadık iyi şans para getiriyor.

Kahve falında bacağına kurşun yemek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bacağından kurşun yemek büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bacaktan kurşunlanmak maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurşunla bacağından vurulmak çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında bacağında kurşun görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine inanılır.

Kahve falında bacaktan kurşun çıkarmak umutsuzluk yaşanacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağına kurşun yemek kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalbe kurşun yemek vefasızlık ve nankörlük göreceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir