AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşun çıkarmak

Kahve falında kurşun çıkarmak

Kahve falında kurşun çıkarmak ihanete uğrayacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurşun çıkarmak gördüyseniz:

  • Farklı önerileri ya da teklifleri olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kurşun çıkarmak çok güzel bir projenin geçirileceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karnından kurşun çıkarmak hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına yorulur.

Kahve falında ayaktan kurşun çıkarmak hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında bacaktan kurşun çıkarmak tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücuttan kurşun çıkarmak isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, bekarsa evleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurşunu çıkarmak okuyacağına ve bilgileneceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine rivayet eder.

Kahve falında sırtından kurşun çıkarmak iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine inanılır.

Kahve falında vücudundan kurşun çıkarmak hırpalanacağına, darp edileceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir